Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Κάνουν ουρές για να δουν και να φωτογραφήσουν τον Καντάφι και τους ιούς του!

Σε χώρο με χαμηλή θερμοκρασία...
στη Μισράτα έχει εκτεθεί η σορός του Καντάφι και του γιου του, ενώ οι κάτοικοι σχηματίζουν ουρά εκατοντάδων μέτρων για να δουν από κοντά τους δύο νεκρούς να κείτονται ο ένας δίπλα στον άλλον,καλυμμένους με κουβέρτα με το κεφάλι τους...






να διακρίνεται μόνο. Η φυλή του πρώην ισχυρού άνδρα της Λιβύης κάλεσε το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο να παραδώσει τη σορό του 69χρονου συνταγματάρχη ώστε να γίνει η ταφή στη γενέτειρά του, τη Σύρτη, όπως προβλέπουν οι ισλαμικοί κανόνες. Το Al Rai, που εδρεύει στη Συρία, μετέδωσε επίσης ότι οι συγγενείς ζήτησαν από τις νέες λιβυκές αρχές να παραδώσουν άμεσα τις σορούς του Καντάφι, του γιου του και άλλων Λίβυων που σκοτώθηκαν την Πέμπτη στη Σύρτη.


Αξιωματούχος του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου που εδρεύει στη Μισράτα ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει νεκροψία στη πτώμα του πρώην Λίβυου ηγέτη. Τη διεξαγωγή έρευνας από τον ΟΗΕ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο πρώην ηγέτης της Λιβύης ζήτησε η χήρα του Μουάμαρ Καντάφι. Η Σάφια Καντάφι διέφυγε στην Αλγερία μαζί με την κόρη της Αϊσα και δύο από τους γιούς του Καντάφι – τον Χάνιμπαλ και τον Μοχάμεντ – τον Αύγουστο, όταν οι αντικαθεστωτικοί εισέβαλαν στην πρωτεύουσα της Λιβύης, Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum