Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΜΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


Μόλις πριν λίγα λεπτά έφτασε στο ξενοδοχείο του στον Αγιό Νικόλα ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γ. Παπανδρέου ο οποίος αφίχθηστην Κρήτη με κανονική- και όχι έκτακτη πτήση της Aegean- Ο Πρωθυπουργός επισκέπτεται την Κρήτη για τις εργασίες της συνεδρίασης της ειδικής επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για τα προβλήματα των χωρών του Αραβικού κοσμου.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας 
Τα τελευταία 24ωρα γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις στα επιτελεία των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ηρακλείου και Λασιθίου για τον σχεδιασμό των μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν προκειμένου ο πρωθυπουργός να είναι ασφαλής στους χώρους του ξενοδοχείου, από όπου βέβαια δε θα το... κουνήσει καθόλου.
Επιστρετεύθηκαν δυνάμεις απ' όλη την Κρήτη με τις διμοιρίες να παρατάσσονται σε «ευαίσθητα» σημεία της διαδρομής από το Ηράκλειο προς το Λασίθι. Οι διωκτικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε «ακτινογράφηση» του δρομολογίου και βασικό τους μέλημα είναι να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο κατά την διέλευση του πρωθυπουργού.

Λόγω των συγκυριών, γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ενδεχομένως συγκεντρώσεις από πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, γι' αυτό ακριβώς στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι δε θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων.
 Μέχρι στιγμής την πραγματοποίηση διαμαρτυρίας έχουν γνωστοποιήσει οι ιδιοκτήτες ταξί  και οι εργαζόμενοι στον Άγιο Νικόλαο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum