Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ανακοίνωση της Πατριωτικής Εθνικιστική Συσπείρωσης Ημαθίας για τα γεγονότα της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Βέροια

Η Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας εκφράζει την οργή και τον αποτροπιασμό της για τα όσα συνέβησαν στην πόλη της Βέροιας ανήμερα της 71ης επετείου του «ΟΧΙ» που ο Ηγέτης της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς είπε, εκφράζοντας την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, στους Ιταλούς επίδοξους κατακτητές.
Οργανωμένα μπλοκ αναρχικών και μελών του ΠΑ.ΜΕ.  αμαυρωσαν τη μεγάλη ημέρα ακυρώνοντας τις προγραμματισμένες παρελάσεις στην πόλη μας. Η πράξη αυτή απέδειξε για πολλοστή φορά το ανθελληνικό ρόλο που οι εν λόγω πολιτικοί φορείς διαδραματίζουν στην Πατρίδα μας.
Υπό τα απαθή βλέμματα των αστυνομικών οργάνων απαγόρευσαν τη διεξαγωγή της παρέλασης την οποία εν συνεχεία «αντικατέστησαν» πραγματοποιώντας πορεία και επιδιώκοντας να σφετεριστούν πολιτικά μια τέτοια Ιερή για το Έθνος ημέρα. Απογοητευμένοι που η κοινωνία παραμένει αδιάφορη στα κηρύγματά τους και χωρίς να δίνει καμία απολύτως σημασία στις ιδέες τους, θεώρησαν προτιμητέο να επιλέξουν να εμφανιστούν μία τέτοια ημέρα που λόγω της επετείου θα είχε πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης και να καπηλευτούν τη δίκαιη οργή της κοινωνίας για  το πολιτικό κατεστημένο με το να αυτοπροβληθούν ως οι «αγωνιστές» των λαϊκών συμφερόντων. Δυστυχώς γι’ αυτούς, όμως, σε κάθε μπαλκόνι ανέμιζε το μοναδικό λάβαρο Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης που έχει χρώμα γαλανό και λευκό και όχι κόκκινο ή μάυρο.
Ο Λαός της Βέροιας κατέβηκε στο κέντρο της πόλης για να παρακολουθήσει τα παιδιά και τα εγγόνια του να παρελαύνουν προς τιμήν των νεκρών Ηρώων της Ελλάδας, εκείνων που είπαν το δικό τους «ΟΧΙ» στο μέτωπο πληρώνοντας με τίμημα τη ζωή τους. Κατέβηκε για να χειροκροτήσει τα τμήματα του Ένδοξου Στρατού μας και τους εναπομείναντες εν ζωή εβρισκόμενους μαχητές της Πίνδου. Αντί γι’ αυτό παρακολούθησε αηδιασμένος την προσβολή της ιστορικής του μνήμης από λίγες δεκάδες κοματόσκυλα του Κ.Κ.Ε. και μερικούς άλλους αγνώμονες συνοδοιπόρους τους.
Σαν Πατριωτική Εθνικιστική Συσπείρωση Ημαθίας τασσόμαστε ανεπιφύλακτα στο πλευρό των Ελλήνων  που αποδοκιμάζουν τους πολιτικούς κάθε κόμματος και μας αφήνει παγερά αδιάφορους η οποιαδήποτε προσβολή εις βάρους τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την αποχώρηση των επισήμων (πολιτικών) από την εξέδρα επί της οδού Μητροπόλεως και αγωνιζόμαστε ώστε σύντομα να αποχωρήσουν γενικότερα από τις ζωές μας. Όμως καταδικάζουμε τη ματαίωση της παρέλασης και τους συντελεστές της, ενεργητικούς και παθητικούς, καθώς δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να υλοποιούν τα σχέδια των ίδιων πολιτικών εναντίον των οποίων υποτίθεται πως στρέφονται.
Αφενός τα σχέδια περί σταδιακής κατάργησης των παρελάσεων (πέρυσι των Τεθωρακισμένων λόγω περικοπών δαπανών στα καύσιμα!!) στα πλαίσια των προσπαθειών τους για εξάλειψη της εθνικής μνήμης του Λαού μας και αφετέρου το να μη τιμάται ιδίως η ημέρα του «ΟΧΙ» καθώς γεννά επικίνδυνους για τους ίδιους, θιασώτες του «ΝΑΙ», συνειρμούς.. Ελλάδα, δεν είναι ο σημερινός πρωθυπουργός και οι βουλευτές του, ούτε ο χθεσινός ή ο αυριανός. Ελλάδα είναι η Γη που οι πρόγονοί μας μας την παρέδωσαν σπαρμένη με τα κόκαλά τους τα Ιερά. Ελλάδα είναι οι νεκροί Έλληνες και οι αγέννητοι, στους οποίους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο.
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940!
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum