Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ελληνοαμερικανοί δημιούργησαν το νέο αντι-Facebook!


Ελληνοαμερικανοί δημιούργησαν το νέο αντι-Facebook!
Αποτελεί ένα από τα νέα κοινωνικά δίκτυα και δηλώνει ότι σε αντίθεση με το Facebook  θα σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του. Οι ιδυτές τουUnthink είναι ελληνοαμερικανικής καταγωγής και τονίζουν : «Δεν είμαστε ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο. Είμαστε μια κοινωνική επανάσταση».
Με έδρα του τη Φλόριντα των ΗΠΑ, το Unthink έχει ήδη γνωρίσει σημαντική ανταπόκριση. Ιδρύτρια και διευθύνων σύμβουλος είναι η Νατάσα Ντέντις, ενώ συνιδρυτές είναι ο Πάνος Κοντσές και ο Σπύρος Βέρρας (που είναι και νομικός σύμβουλος), όλοι απόφοιτοι αμερικανικών πανεπιστημίων με επαγγελματική και επιχειρηματική εμπειρία.
Σε αντίθεση με το Facebook, το Unthink υπόσχεται ότι δεν θα ταλαιπωρεί τους χρήστες με ενοχλητικές διαφημίσεις, παρακράτηση στοιχείων, κοινοποίηση φωτογραφιών... Οι χρήστες του θα έχουν πλήρη έλεγχο των προσωπικών τους δεδομένων ενώ θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν κάποιες εταιρείες να "χορηγούν" τα προφίλ τους.
Με τον τρόπο αυτό, το δίκτυο θα έχει κάποια διαφημιστικά έσοδα. Εφόσον όμως οι χρήστες καταβάλλουν το ποσό των δύο δολαρίων τον χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να απαλλάσσονται από οποιαδήποτε διαφήμιση.
 Η ίδια η ιδρύτρια του δικτύου διακηρύσσει πως «αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, πρέπει να ελέγχουμε τις επικοινωνίες μας»... Τώρα το πόσο θα αντέξει τον ισχυρό ανταγωνισμό απέναντι στους κολοσσούς Facebook, Twitter και Google+ είναι άγνωστο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum