Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Οι τελευταίες στιγμές του Στιβ Τζομπς – Τι αποκαλύπτει η αδερφή του


Ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του, γιατί τους άφηνε.

Τα αινιγματικά τελευταία του λόγια και η αναπνοή του έμοιαζε σαν να έκανε αναρρίχηση. 

Σε ένα συγκινητικό εγκώμιο κατά τη διάρκεια της τελετής στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ, στις 16 Οκτωβρίου, η Μόνα Σίμπσον, περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του ιδρυτή της Apple. Του (ετεροθαλούς) αδερφού που γνώρισε μόλις το 1984, όταν ακόμη εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα.

«Οι τελευταίες του λέξεις ήταν μονοσύλλαβες και τις επαναλάμβανε τρεις φορές» είπε. Κοίταξε τη γυναίκα και τα παιδιά του, μετά κοίταξε στο βάθος και άρθρωσε: «ω ουάου» τρεις φορές, σύμφωνα με την 54χρονη συγγραφέα.

«Πριν φύγει, κοίταξε την αδερφή του την Πάτι, μετά τα παιδιά του και στο τέλος τη σύντροφο της ζωής του, Λορέν και μετά πάνω από τους ώμους τους, πριν πει τα τελευταία του λόγια», ανέφερε στον επικήδειό της (που αναδημοσιεύουν οι New York Times) η Σίμπσον. 
«Η αναπνοή του υποδείκνυε ένα δύσκολο ταξίδι, ένα απότομο μονοπάτι σε υψόμετρο. Η γυναίκα του, δίπλα του στο κρεβάτι, μερικές φορές πεταγόταν πάνω όταν υπήρχε μεγάλη παύση στην αναπνοή του. Κοιταζόμασταν και τότε εκείνος έπαιρνε βαθιά ανάσα»... 

Ήταν ο ίδιος ο Στιβ Τζομπς που την ειδοποίησε να πάει στο σπίτι του, για να είναι παρούσα στις τελευταίες του στιγμές. «Έλα γρήγορα στο Πάλο Άλτο. Στο λέω γιατί φοβάμαι ότι δε θα προλάβεις γλυκιά μου», της είπε στο τηλέφωνο. Και πρόσθεσε πως λυπάται πολύ που τους άφηνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum