Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Απεβίωσε ο Σιμοντσέλι

Ο Μάρκο Σιμοντσέλι έχασε τη ζωή του στη Σεπάνγκ. Ο 24χρονος αναβάτης της Gresini Honda παρασύρθηκε από δύο άλλους αναβάτες.

Η Ιταλία θρηνεί το χαμό του επόμενου παγκόσμιου πρωταθλητή. Και ο κόσμος της μοτοσικλέτας ένα αστέρι που έλαμπε και έσβησε μόλις στα 24 χρόνια του.


Ο Μάρκο Σιμοντσέλι, ο επονομαζόμενος και "αφάνας" από φίλους και αντιπάλους, υπέκυψε στα τραύματα του στο ιατρικό κέντρο της πίστας Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Ο αναβάτης της Gresini Honda έχασε το μπροστινό στη στροφή 11 στον 2ο γύρο του προτελευταίου αγώνα της χρονιάς και παρασύρθηκε από τους διερχόμενους Κόλιν Έντουαρντς και Βαλεντίνο Ρόσι. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης έχασε το κράνος του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, όμως υπέκυψε στα τραύματα του στις 16.56 τοπική ώρα. Ο αγώνας διακόπηκε και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι ματαιώνεται, προετοιμάζοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο τους φίλους του σπορ και όχι μόνο για το μαντάτο του μοιραίου.

Στον τελευταίο αγώνα της ζωής του ο Σιμοντσέλι που άφησε πίσω του, τους γονείς του, τη μικρότερη αδερφή του και τη σύντροφο του, Κέιτ εκκίνησε από την πέμπτη θέση. Τη Δευτέρα (24/10) επρόκειτο να οδηγήσει την καινούργια μοτοσικλέτα της Honda, καθώς και ο ίδιος περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία τον... ερχομό των 1000cc.

Πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Μιζάνο χάθηκε ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο. Ο 19χρονος Ιάπωνας Σόγια Τομιζάβα και φυσικά τα σοβαρά ατυχήματα δεν έχουν σταματήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Δείτε την τραγική στιγμή του ατυχήματος... Στο ατύχημα συμμετείχαν ο Κόλιν Έντουαρντς και οΒαλεντίνο Ρόσι. Ο πρώτος, μάλιστα, υπέστη εξάρθρωση ώμου, ενώ ο αγώνας ματαιώθηκε. Από την άλλη, ο Ρόσι, ο οποίος ήταν κολλητός φίλος με τον Σιμοντσέλι, συγκλονισμένος από το τραγικό περιστατικό δήλωσε πως δεν θα ξανατρέξει σε αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum