Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Κακοποίησαν σεξουαλικά τον Καντάφι πριν τον σκοτώσουν - Πρωτοφανής αγριότητα σε βίντεο που αποκάλυψε αμερικανική ιστοσελίδα.

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του πρώην ισχυρού άντρα της Λιβύης Μουαμαρ Καντάφι έδωσε η μεταβατική κυβέρνηση της χώρας καθώς τόσο η νεκροψία όσο κα τα βίντεο που έκαναν το γύρο του κόσμου παραπέμπουν σε εκτέλεση...Η νεκροψία που διενεργήθηκε το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι ο Καντάφι πυροβολήθηκε στο κεφάλι και την κοιλιά.


Τα Ηνωμένα Έθνη, οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, περιλαμβανομένης της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά και η χήρα του Μουαμάρ Καντάφι, ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας εκφράζοντας ανησυχία πως ο Λίβυος συνταγματάρχης εκτελέστηκε, γεγονός που συνιστά έγκλημα πολέμου, βάσει της διεθνούς νομοθεσίας.

Ο πρώην Λίβυος ηγέτης και ο γιος του Μουτάσιμ ετάφησαν σήμερα τα ξημερώματα σε άγνωστη τοποθεσία στην έρημο, όπως έγινε γνωστό από ανώτερο αξιωματούχο της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο 4 άτομα παρέστησαν στην ταφή και ορκίστηκαν στο Κοράνι ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν ποτέ και σε κανέναν την τοποθεσία.Σύμφωνα με φρουρούς στην είσοδο της αγοράς στα προάστια της Μιζουράτα, όπου είχαν εκτεθεί τα πτώματα σε δημόσια θέα για τέσσερις ημέρες, μια πομπή τεσσάρων ή πέντε στρατιωτικών οχημάτων τα μετέφερε αργά χθες το βράδυ σε άγνωστη τοποθεσία.

Εν τω μεταξύ, φρίκη έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο δημοσίευσε η αμερικανική ηλεκτρονική εφημερίδα «GlobalPost». Όπως αποκαλύπτεται στο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο τράβηξαν οι αντικαθεστωτικοί που συνέλαβαν τον Μουαμάρ Κατάφι, ένας άντρας κακοποίησε σεξουαλικά με μαχαίρι τον πρώην ηγέτη της Λιβύης την ώρα που τον έβγαζαν έξω από το κρησφύγετό του.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum