Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πρεμιέρα με το δεξί για την Βέροια

ver_viza
Mε νίκη ξεκίνησε την σεζόν η Βέροια. Στο ματς της πρεμιέρας, κέρδισε τον Βύζαντα Μεγάρων με 1-0. Η "Βασίλισσα" ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά αξιοποίησε μόνο την μία, με τον Κάντι στο 40'. Στην συνέχεια, διατήρησε τον έλεγχο, απειλήθηκε δυο φορές αλλά κράτησε το 1-0.
Η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα το ματς, και έψαξε ένα γρήγορο τέρμα. Έλεγξε τον ρυθμό, ήταν πιο κινητική και δεν επέτρεψε στον Βύζαντα να απειλήσει. Στο 4’ ο Φαρινόλα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μιχελή αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 20’ η Βέροια βρέθηκε πάλι σε θέση για γκολ. Μετά από φάουλ του Λαγκλέ, ο Βεργώνης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Μιχελής απόκρουσε στην κλειστή του γωνία. Στο 30’ και στο 33’ η Βέροια είχε δυο επικίνδυνα σουτ με τους Κάντι και Γεωργιάδη αλλά πάλι ο Μιχελής απόκρουσε. Στο 40’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κάντι πετάχτηκε στην περιοχή του Βύζαντα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 45’ η Βέροια άγγιξε το 2-0 αλλά το σουτ του Φαρινόλα, κόντραρε στο πόδι αμυντικού και πέρασε κόρνερ.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι διατήρησαν το πάνω χέρι και αναζήτησαν το δεύτερο γκολ. Στο 47’ ο Καλογέρης και ο Κάντι δεν πρόλαβαν από πολύ κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα και στο 53’ καλή προσπάθεια του Κάντι πέρασε άουτ. Στο 56’ ο Φαρινόλα βρέθηκε μόνος αλλά έπιασε χλιαρή κεφαλιά και ο Μιχελής απόκρουσε. Μετά το 60’, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν προς την εστία της Βέροιας και έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο 71’ με τον Γκούμα και στο 79’ με τον Λίτση. Από εκεί και μετά, η Βέροια διατήρησε το 1-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τοπούζης (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης (Θράκης), Παρασκευούδης (Δράμας)
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Καλτσάς (90' Σιλιγαρδάκης, Μπαργκάν (77’ Λαναρής), Λανγκλέ, Φαρινόλα (74’ Τάντιτς), Κάντι, Καλογέρης, Βεργώνης, Γεωργιάδης.
Βύζας Μεγάρων (Ηλίας Φυντάνης): Μιχελής, Μπέριος, Γκούμας, Αρκουμάνης (64’ Ροβίθης), Στρατάκης, Λίτσης (86’ Σκαθούρος), Σανόκο, Μωυσιάδης, Ουαταρά, Πλάτανος, Χριστοφιλέα
ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum