Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθησαν στην Aλεξάνδρεια Ημαθίας διεθνώς καταζητούμενοι παιδόφιλοι

Συνελήφθησαν στην Aλεξάνδρεια Ημαθίας διεθνώς καταζητούμενοι παιδόφιλοιΕπτά μήνες μετά την φρικτή...
σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου παιδιού στην Γερμανία, ο δράστης εντοπίστηκε από τις ελληνικές αρχές και συνελήφθη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. 


Πρόκειται για έναν 48χρονο Έλληνα που διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.
Το ένταλμα εκδόθηκε από τις γερμανικές αρχές τον περασμένο Μάρτιο, όταν διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος παιδόφιλος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι στον σταθμό του Μονάχου. Ο δράστης, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για την εκτέλεση του εντάλματος.
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 49χρονου Αλβανού που συνελήφθη στο μεθοριακό φυλάκιο της Κακαβιάς όταν επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος. Το ένταλμα είχε εκδοθεί από τις αρχές της Ελβετίας για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην χώρα το 2003, αλλά και για ξέπλυμα χρήματος. Ο 49χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων και δρομολογείται η έκδοσή του.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum