Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Θρίλερ με την τύχη του «50-50»

Θρίλερ με την τύχη του «50-50»

Απογοητευμένοι είναι οι συντελεστές του σίριαλ "50-50",καθώς ενημερώθηκαν τελευταία στιγμή ότι τελικά τα γυρίσματα δεν θα ξεκινήσουν. Μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν κλείσει τις πόρτες σε άλλες προτάσεις που τους είχαν γίνει με αποτέλεσμα τώρα να είναι στον αέρα… Ειδικότερα όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενημερώθηκαν ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας τα γυρίσματα δεν θα γίνουν. Ήδη βέβαια από πιο πριν υπήρχε έντονη φημολογία ότι θα μειωθεί ο αριθμός των επεισοδίων.
«Δύο μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα το Σάββατο το απόγευμα, με ενημέρωσαν ότι η σειρά πάει –καλώς εχόντων των πραγμάτων- για τον Νοέμβριο του 2012. Ακύρωσαν τα γυρίσματα και μας δήλωσαν ότι θα μας ενημερώσουν αργότερα» δήλωσε στην εφημερίδα ο Σάκης Μπουλάς και πρόσθεσε «ήξερα τον χειμώνα ότι θα έκανα τηλεοπτικά το "50-50". Αυτό και μόνο σε συνδυασμό με την Ακτή Πειραιώς, θα γέμιζε τον χρόνο μου. Είχα πρόταση από τον Αλέξανδρο Ρήγα να συμμετάσχω στην επιθεώρηση του “Λαμπέτη” και αρνήθηκα.»
«Ήταν ευτυχής συγκυρία ότι και οι τρεις μας δεχτήκαμε φέτος να συνεχίσουμε την σειρά. Δεν νομίζω ότι είναι εύκολο πλέον να ξαναβρεθούμε. Το θεωρώ πολύ χλωμό!»
«Η σειρά δεν θα γίνει. Με πήραν τηλέφωνο το περασμένο Σάββατο και με ενημέρωσαν ότι αναβάλλονται τα γυρίσματα. Υποθετικά ίσως ξαναρχίσουν σε ενάμισι χρόνο…» δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum