Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Βούλγαρος πρωθυπουργός : Ζούμε καλύτερα από τους Έλληνες

Τους λόγους για τους οποίους η πλειονότητα των Βούλγαρων θα πρέπει να αισθάνονται «ευτυχείς», όπως είπε, για το πάγωμα των αποδοχών τους... εξήγησε ο πρωθυπουργός της γείτονος Μπόικο Μπορίσοφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι «Νόβα Τελεβίζιγια» (Νέα Τηλεόραση). 

Οι Βούλγαροι πρέπει να συνεχίσουν να δείχνουν κατανόηση για την «ανάγκη» να θυσιάζουν κάθε ελπίδα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου τους στο ορατό μέλλον στο βωμό της δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, ώστε να αποτρέψουν το βύθισμα της πατρίδας τους στη δίνη της οικονομικής κρίσης που σαρώνει την Ευρώπη, δήλωσε ο Μπορίσοφ λίγα 24ωρα πριν το δεύτερο γύρο των προεδρικών και δημοτικών εκλογών, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. 

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός αναφέρθηκε όμως και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ερωτηθείς γιατί οι Έλληνες ζούνε καλύτερα από τους Βούλγαρους, παρά τη σκληρή δοκιμασία της κρίσης χρέους, απάντησε: «Ποιος ζει καλύτερα; Εκείνοι έβαλαν φωτιά στην Πολιτεία τους, βρε άνθρωπε μου. Άντε να πάει κανείς στην Ελλάδα σήμερα: δεν ξέρει αν θα μπορέσει να κάτσει, ούτε να απογειωθεί. Έβαλαν φωτιά στις πόλεις τους». «Γι΄ αυτό θα πληρώνουν όσο ζούνε. Και τώρα η σωτήρια λύση τους είναι να πουλήσουν όλα τα υπάρχοντα τους. Όλα, ό,τι έχουν και δεν έχουν, πρέπει να τα πουλήσουν για να πληρώσουν τα χρέη τους», είπε ο κ. Μπορίσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum