Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Preview: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός


Ο Νίνης είχε κρίνει το αντίστοιχο περσινό ντέρμπι με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε ένα ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με λιγότερες συγκινήσεις από όσες αναμένονταν. Φέτος -έστω και με λιγότερο φανταχτερά ονόματα στην αρένα της Τούμπας, απουσίες από τη μία, αποχώρηση αστέρων από την άλλη- ελπίζεται μεγαλύτερο σασπένς και αγωνία για τον νικητή. 

Ο «Δικέφαλος» θα στερηθεί τρία σημαντικά στελέχη του (Γκαρσία, Λίνο, Αθανασιάδη) αλλά όχι και ποιότητας, πάθους και αποφασιστικότητας για να φτάσει στον στόχο του, μπροστά στον κόσμο του. Οι «πράσινοι» δεν διαθέτουν πλέον μονάδες τύπου Σισέ, Ζιλμπέρτο ωστόσο με όπλο το καλό… φεγγάρι του Λέτο και την δουλειά του Φερέιρα που έχει αρχίσει να αποδίδει θα προσπαθήσουν να φύγουν με το «διπλό» από την συμπρωτεύουσα. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Βύντρα, Κοτσόλη, Ρούντολφ, Χριστοδουλόπουλο, Νίνη και τον ανέτοιμο Πετρόπουλο. 

Ο Λάζλο Μπόλονι έχει καταλήξει σε ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, δεξιά στην άμυνα τον Έτο, αριστερά τον Μαλεζά, στόπερ τους Κοντρέρας, Μαλεζά, στα χαφ τους Αρίας, Λάζαρ, επιτελικό τον Φωτάκη, στα άκρα τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια και στην επίθεση και πάλι τον Παπάζογλου, ως επιστέγασμα της εμφάνισής του στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Το σχήμα που χρησιμοποίησε στο 4-0 επί του Εργοτέλη θα διατηρήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Με τερματοφύλακα τον Καπίνο, ακραίους μπακ τους Μαρίνο, Σπυρόπουλο, δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τους Μπουμσόνγκ, Καντέ, αμυντικά χαφ τους Σιμάο, Κατσουράνη, πιο μπροστά τους Κουίνσι, Ζέκα και στην επίθεση τους Κλέιτον, Λέτο.



sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum