Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ασύλληπτα σέξουαλικά όργια σε ιερό χώρο

σεξ, όργια, συμπόσιο, ντροπή, αστυνομία, σεξουαλικός, κετερινγκ, Νέα Υόρκη

Μέσα σε μία αίθουσα της Καθολικής Οργάνωσης «Ιππότες του Κολόμβου», έκαναν την εμφάνισή τους δεκάδες άνθρωποι για να βγάλουν τα ρούχα τους και να κάνουν σεξ. Δεν υπάρχει κάποιο ποινιικό αδίκημα, όμως οι αρχές ζήτησαν από την αρμόδια εταιρεία κέτερινγκ να σταματήσει τα όργια στη μισθωμένη αίθουσα δεξιώσεων στο Στάνφορντ, στις ΗΠΑ.

Τα σεξουαλικά πάρτυ διαφημίζονταν στο διαδίκτυο και είχαν dj και μπουφέ με φαγητό. Έπειτα από καταγγελίες πολιτών, δύο αστυνομικοί με πολιτικά αγόρασαν εισητήριο (30 δολάρια το ζευγάρι) και πήγαν στο όργιο, από το οποίο αποχώρησαν μετά από λίγο σοκαρισμένοι.

«Οι αστυνομικοί συγκλονίστηκαν από την διενέργεια σεξουαλικών πράξεων σε όλο τον χώρο», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Τομ Κόνολυ, «Οπουδήποτε και να γυρνούσες να κοιτάξεις ήταν άνθρωποι που έκαναν απροκάλυπτα σεξ.» «Δεν υπήρχαν όμως στοιχεία για πορνεία, ναρκωτικά ή άλλες εγκληματικές πράξεις», είπε ο Κόνελυ. «Στο πάρκινγκ υπήρχαν αυτοκίνητα με πινακίδες από το Μέιν, τη Μασσαχουσέττη, το Κονέτικατ και τη Νέα Υόρκη». 

Με μία επιστολή της στη διοργανώτρια εταιρεία, η αστυνομία ζήτησε να σταματήσουν τα σεξουαλικά όργια αμέσως καθώς «διαταράσσουν την ηρεμία άλλων ατόμων με ευαισθησίες και παραβιάζει τα κοινωνικά πρότυπα της δημόσιας ευπρέπειας».

rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum