Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Ξεχείλησε η αγανάκτηση στο Μακροχώρι


Αγανακτισμένοι με την συμπεριφορά Ρομ δηλώνουν κάτοικοι του Μακροχωρίου, και με ανοιχτή επιστολή που μας έστειλαν καλούν τον Αστυνομικό Διευθυντή και την δήμαρχο Βέροιας να λάβουν μέτρα, με αφορμή συμπλοκής χθες Σάββατο στο Μακροχώρι. Στην επιστολή τους τονίζουν: "Κε Διευθυντά της Αστυνομίας Ημαθίας και Κα Δήμαρχε Βέροιας, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Σας είχαμε ενημερώσει και με προσωπική επίσκεψη για την όλη συμπεριφορά των τσιγγάνων. Αν δεν αναλάβετε πρωτοβουλίες για το σταμάτημα των αυθαιρεσιών των τσιγγάνων στο Μακροχώρι, σας γνωρίζουμε ότι θα συμβούν γεγονότα με ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Χθες το βράδυ ήταν ένα ακόμη περιστατικό με δράστες τους θρασύδειλους τσιγγάνους και κυρίως νέους που τους έχει εκθρέψει η αδράνεια όλων μας.
Εμείς οι κάτοικοι του Μακροχωριου πλέον θα αναλάβουμε τις τύχες στα χέρια μας εάν συμβεί επόμενο περιστατικό με τους εν λογω συγκάτοικους μας.
Σας δηλώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους φιλήσυχους τσιγγάνους, όμως κάθε άλλος ο όποιος θα προκαλεί θα έχει την τύχη του, σας το ξανάλεμε εάν δεν τους συμμορφώσετε.
Φροντίστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες να τους συγκεντρώσετε στο κοινοτικό κατάστημα και να τους ενημερώσετε σχετικά. Τα περιθώρια τέλειωσαν. Κάτοικοι Μακροχωριου".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum