Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Απάντηση του δήμου Βέροιας για την μήνυση στον μηχανικό


Σε απάντηση της ανακοίνωσης της Λαϊκής Συσπείρωσης, από τον δήμο Βέροιας γνωστοποιήθηκαν τα εξής: «Όλα έχουν τα όρια τους, ακόμη και οι  προεκλογικές  κινήσεις !! Ένας πολίτης της Βέροιας ο μηχανικός  κ. Νίκος Χατζηευστρατίου  που,  είναι μέλος  της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Βέροιας, μετά από πρόταση της Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο, άρα  είναι ισότιμος συνομιλητής  των  ενασχολούμενων με τα δημοτικά πράγματα,  ζήτησε κατ’ επανάληψη από τις υπηρεσίες να  μελετήσει τα σχέδια και τις προτάσεις  του έργου της Αστικής Ανάπλασης. Συζήτησε με την  Δήμαρχο σε κατ’ ιδίαν ακροάσεις,  όποτε ο ίδιος το ζήτησε [επιπλέον και ως παιδικός φίλος και συμμαθητής της] και παρόλα αυτά  με έγγραφο, που ο ίδιος μοιράζει σε διαμερίσματα στην περιοχή της οδού Ανοίξεως, ισχυρίζεται ψευδή στοιχεία ως αληθή προκειμένου να  πετύχει αλήθεια τι;
Επίσης δημοσιοποιεί απόψεις που ενέχουν καταγγελίες διαφθοράς. Με τι στοιχεία άραγε; Ας προσέλθει τώρα ενώπιον της Δικαιοσύνης να δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Το ίδιο μάλλον θα έκανε και η “Λ.Σ” εφόσον κατηγορούνταν για ανάλογα θέματα»

1 σχόλιο:

  1. Παρ΄όλα αυτά τα ερωτήματα παραμένουν:
    Που θα πάνε τα 550 αυτοκίνητα μετά την κατάργηση ισάριθμων θέσων στάθμεθσης;
    Που θα φτάσει ο προυπολογισμός του έργου μετά από μιά τόσο επιφανειακή "μελέτη",χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις;
    Τι θα συμβεί γίνει καταγγελεία για το αυθαίρετο προστέγασμα των 747 τμ μποτά από το περίπτερο της Εληάς;
    Οι απαντήσεις είναι λίγο πολύ αναμενόμενες:
    Τα αυτοκίνητα θα παρκάρουν στα νεκροταφεία ή την Στρατού καθιστώμενα βορά των κλεπτών και το έργο ή θα σταματήσει ή θα πληρωθεί στο διπλό με τα λεφτά των Βεροιαίων.
    Γι αυτό και ξεκίνησε μιά προσπάθερια προσφυγής στο ΣτΕ. Γι' αυτό και μοιράστηκαν φειγ βολάν και γι' αυτό ζητιοέται η υλική και ηθική συμπαράσταση των θιγομένων συμπολιτών.
    http://vlepontaske.blogspot.gr/2012/06/feuille-volant.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum