Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δήλωση Λάζαρου Τσαβδαρίδη


Δήλωση του βουλευτή Ημαθίας ΝΔ κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου
Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη της ΝΔ στην Ημαθία, αλλά και τη χώρα. Διαψεύστηκαν έτσι οι «Κασσάνδρες» που το προηγούμενο διάστημα έφερναν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.

Ο ελληνικός λαός έδειξε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά και το πρόγραμμα της ΝΔ, που ήταν και λεπτομερές και κοστολογημένο. Οι Έλληνες εμπιστεύονται τη ΝΔ για να βγει η χώρα μας από την κρίση.

Το αποτέλεσμα, τόσο στην Ημαθία, όσο και πανελλαδικά, είναι για το κόμμα μας, αλλά για εμάς τους βουλευτές του μια μεγάλη ευθύνη.

Από αύριο θα πρέπει με τις δυνάμεις που μπορούν να συγκροτήσουν ένα εθνικό πατριωτικό μέτωπο, να δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση που θα κληθεί να βγάλει το «κάρο από την λάσπη». Είμαστε αποφασισμένοι  να δουλέψουμε και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Σ΄ αυτή την προσπάθεια όμως χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κοινοβουλευτική συναίνεση.

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου δικαιώνει όχι μόνο εμένα,  αλλά και τους  11.000 Ημαθιώτες που με ψήφισαν τον περασμένο Μάιο. Αποκαταστάθηκε η τάξη και η δικαιοσύνη.

Δίνω το λόγο μου στους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες, ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για αυτόν τον τόπο που έχει τεράστιες προοπτικές και μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία αν εκμεταλλευτούμε με σκληρή δουλειά, θα τον ξανακάνουμε σύντομα από τους πρώτους σε βιοτικό επίπεδο σε όλη την Ελλάδα.



1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum