Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ενέκρινε την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε Ελιά και Πλατεία Δημαρχείου

dimotiko_xirolivadoΕγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στις πλατείες Ελιάς και Δημαρχείου. Το θέμα μπήκε ως έκτακτο για να περάσει ως κατεπείγον και η αιτιολογία ήταν ότι το επόμενο συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο και τότε το καλοκαίρι θα βρίσκεται στην δύση του.
"Άλλη πιο σοβαρή δικαιολογία δεν υπάρχει;" ρώτησε για το κατεπείγον απευθυνόμενος προς τον κ. Βοργιαζίδη ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου έχοντας ως επιχείρημα ότι η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ελήφθη πριν δυο μήνες. "Δεν το δέχομαι αυτό, να είναι πιο προσεκτικός ο κ. Χατζηαθανασίου" απάντησε ενοχλημένος ο Κώστας Βοργιαζίδης. "Αργήσαμε διότι έγιναν πολλές συζητήσεις" πρόσθεσε η δήμαρχος.

Στην συζήτηση του θέματος ο κ. Χατζηαθανασίου τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι αυτό που έγινε με τα πεζοδρόμια (κατάληψη) δεν θα γίνει και με τις πλατείες ενώ ο δικηγόρος Λάζαρος Κουμπουλίδης ως εκπρόσωπος εθελοντικής ομάδας υπογράμμισε ότι ο δήμος με την απόφασή του αυτή νομιμοποιεί τον επιχειρηματία της Ελιάς ο οποίος εδώ και δυο μήνες αναπτύσσει χωρίς άδεια καθίσματα.



1 σχόλιο:

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum