Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Γκατούζο:Η ατυχία του... έκλεισε το μάτι!



Σε κίνδυνο να σταματήσει την καριέρα του βρέθηκε ο Ρίνο Γκατούζο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο μάτι. Αγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Ιταλός μέσος.
Ολα άρχισαν στο ματς της πρεμιέρας της Serie A κόντρα στην Λάτσιο. Ο Γκατούζο αποχώρησε από το χορτάρι του «Σαν Σίρο» μετά από 19 λεπτά αγώνα μετά από σύγκρουση με τον Αλεσάντρο Νέστα. Τα προβλήματα όρασης είχαν παρουσιαστεί στον 33χρονο μέσο μερικές μέρες πριν τον αγώνα και παρότι υπήρξε απλά μία προειδοποίηση, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή. Αυτό που συμβαίνει με το μάτι του άσου της Μίλαν είναι μερική παράλυση του έκτου οπτικού νεύρου, το οποίο συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία της περιφερειακής όρασης.
Αιτία δεν ήταν το τραύμα από τη σύγκρουση και το οποίο αντιμετωπίστηκε με θεραπεία κορτιζόνης και αντιφλεγμονώδη, όμως η κατάσταση θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί σε τραγωδία αν είχε υποστεί ζημιά το έβδομο νεύρο το οποίο συνδέεται με το στόμα. Το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει ο Ιταλός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μίλαν μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν παραμένει άγνωστο, όπως τόνισε και ο μάνατζέρ του, Κλαούντιο Πασκουαλίν. «Στην αρχή είχαμε ανησυχήσει αρκετά, όμως ήθελε να συνεχίσει να παλεύει. Μετά από μια δραματική εξέλιξη, τώρα βρήκε την ηρεμία του. Ευτυχώς, η κατάστασή του βελτιώνεται, όμως χρειάζεται μεγάλη υπομονή».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum