Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2011

Ο Δήμος Βέροιας συνιστά: «Μαθήματα με φυσικό κλιματισμό!!!»Πριν από λίγες μόνο ημέρες σε μια από τις γνώριμες ασκήσεις επί χάρτου, στις οποίες η κ. δήμαρχος της πόλης μας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου έχει ιδιαίτερη έφεση, ανάπλασε κάθε δρόμο, στενό, πλατεία, γειτονιά, στρατί και μονοπάτι της Βέροιας και των περιχώρων.
Δυστυχώς, η πραγματικότητα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της ανικανότητάς τους. Εδώ κι ένα μήνα στην αίθουσα (ο Θεός να τη χαρακτηρίσει έτσι) στην οποία στεγάζεται το τμήμα ένταξης των Ρομά Εργοχωρίου στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας δεν υπάρχει παράθυρο!!!  
Σήμερα (17/10) με 4ο C το πρωί ο δάσκαλος και οι δύσμοιροι μαθητές ήταν αναγκασμένοι να κάνουν μάθημα με φυσικό κλιματισμό!!!, αφού η κ. δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών ήταν τόσο απασχολημένοι με τα μεγαλόπνοα σχέδιά τους που δε βρήκαν χρόνο επί 1,5 ολόκληρο μήνα να δώσουν εντολή για την τοποθέτηση ενός κουφώματος, ώστε να μην κρυώνουν οι μικροί μαθητές. Και μη μας πουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά, γιατί για να κόψουν μισθό στους 2 προέδρους των σχολικών επιτροπών λεφτά βρήκαν.
Παναγιώτης Χατζησάββας
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων
4ου Δ.Σ. Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum