Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Τα επεισόδια στην παρέλαση της Βέροιας!!! VIDEO


Mε επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Βέροιας την Κυριακή (16/10). Ομάδα αγανακτισμένων πολιτών, πριν ξεκινήσει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση πραγματοποίησε πορεία διαμαρτυρίας και αποδοκίμασε με συνθήματα την κυβερνητική πολιτική. Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους από την οδό Ελιάς και όταν έφτασαν στην οδό Μητροπόλεως εμποδίστηκαν από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Η πορεία πιέσε κι έκαμψε το αστυνομικό μπλόκο και φωνάζοντας συνθήματα αποδοκιμασίας έφτασε μέχρι το μέγαρο του ΟΤΕ (κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν σταμάτησαν μπροστά στην εξέδρα των επισήμων). Εκεί, οι αστυνομία οδήγησε τους διαδηλωτές στον κάθετο πεζόδρομο της οδού Βικέλα και άδειασε την οδό Μητροπόλεως για την παρέλαση.

Μόνο ο Τόλκας
Την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο Άγγελος Τόλκας, ο οποίος όμως απέφυγε να κατέλθει την οδό Μητροπόλεως μαζί με τους υπόλοιπους επισήμους. Οδηγήθηκε με αυτοκίνητο από άλλο δρόμο και έφτασε στην εξέδρα από την πλευρά του Δημαρχείου. Μετά το πέρας της παρέλασης, ο κ. Τόλκας αποδοκιμάστηκε από τους διαδηλωτές. Οι άλλες τρεις βουλευτές της Ημαθίας δεν εμφανίστηκαν στην εξέδρα των επισήμων.
pliroforiodotis.gr

1 σχόλιο:

  1. apo to ΠΑΜΕ htan autoi oi malakes re apla htan kai merikoi veroites aganaxtismenoi phgan mazi me autous vriskontas tn eukeria...gamietai to ΠΑΜΕ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Veria City News © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum